Es gasta 600 euros en roses amb l’esperança de sucar el melindro

ROSES-PERVERTIT
El jove Guim Calent, imaginant que el seu pla per a lligar tindrà èxit.

Tradicionalment i des del segle XV, a Catalunya la diada de Sant Jordi és el dia dels enamorats. Les roses, els llibres i les senyeres ocupen els carrers i les places d’arreu del país, i és tradició que els homes regalin una rosa a la seva enamorada, i que aquesta el correspongui obsequiant-lo amb un llibre. També és un bon dia perquè aquells que no tenen parella, aprofitin per a declarar-se amb una rosa. Així ho ha fet Guim Calent, un jove de 25 anys de Berga que s’ha gastat 600 euros en roses que ha regalat a desconegudes.

Calent, ha decidit invertir els 600 euros que tenia estalviats per a intentar trobar l’amor de la seva vida: _A casa meva són molt de mirar comèdies romàntiques. Com que no em menjo una rosca, se’m va acudir fer una bestiesa típica d’aquest tipus de pelis. Els meus amics diuen que de tanta peli dolenta se m’ha podrit mig cervell, però a mi m’és igual…

Durant tota la diada, el jove s’ha passejat pels carrers de la ciutat regalant roses i preguntant a les obsequiades si volien fornicar amb ell. S’ha emportat tres cops de puny a les dents, vint-i-cinc bufetades a mà oberta i una dotzena d’escopinades. Tot i així, el jove valora positivament l’experiència: ja és més contacte físic amb noies del que havia tingut fins ara! Me’n vaig cap a casa a pelar-me-la com un mico!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *