Estrafolarium busca gent per a sortir al “pugrama”

Estrafolarium, el nou “pugrama” d’humor que estan preparant dos tios grillats de Berga, busca gent que vulgui sortir al show.

El redactor en cap d’aquesta publicació i co-creador d’Estrafolarium, David Cols, ho explicava així aquest matí: “Estrafolarium serà un pugrama molt berguedà i per això ens agradaria comptar amb la quantitat més gran de Berguedans que ens sigui possible. Busquem gent de tots els perfils i edats. Taxidermistes, miners, escultors, mossos de magatzem, alts, baixos, guapos, lletjos, esportistes d’elit, coixos, geperuts… Qualsevol disposat a venir a passar una bona estona amb nosaltres. Com més serem, més riurem.”

Pep Vendrell, l’altre tio grillat al capdavant del projecte, ha afegit que: “també acceptem donacions de tot tipus. Perruques, tutús de ballarina, sabates de claqué, ulls de vidre i en general tota la merda que heu acumulat a casa durant els darrers anys per a carnestoltes i que ja no feu servir.”

Si esteu interessats en sortir al “pugrama” o teniu coses per a donar, podeu enviar un correu electrònic a: estrafolarium@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *