Europa retira els ajuts “Leader” al Berguedà

AJUDES-LOSER
L’emblema de les ajudes “Loser”

L’Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central va registrar 28 sol·licituds provinents del Berguedà, per a la nova convocatòria dels ajuts europeus “Leader“. L’entitat confiava en poder repartir més de 723000 euros en aquesta convocatòria, però finalment no podrà ser.

Segons explica Lluis Aixada, president de l’Associació: _hem fet tot el que hem pogut per a intentar retenir el paquet d’ajudes Leader però ens han dit que preferien donar tots els diners als Alemanys. Diuen que España és quasi més Africana que Europea i que s’estimarien més fotre els bitllets a la llar de foc que veure com ens els rebentem nosaltres. A canvi però, hem aconseguit que ens assignin un pressupost anual de 45 euros, provinent d’un altre pla europeu d’ajudes. Les Loser, que són més modestes, però s’adapten molt millor a la realitat del nostre país.

Les ajudes Loser formen part d’una sèrie de mesures que la Unió Europea ha posat en marxa aquest 2019 per a donar un toc d’atenció als països que no estan complint els objectius que es marquen des de Brussel.les, i només són la primera part d’un pla que també inclou les beques garbage, i els crèdits Fuck you“.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *