Farà una calor que t’hi cagues al Berguedà

CALOR
Els termòmetres aniran ben bojos aquests dies.

Protecció Civil de la Generalitat ha decidit activar l’alerta del pla Procicat per les fortes temperatures previstes a la comarca per a aquest cap de setmana. O dit d’una altra manera, cal anar alerta perquè aquests dies farà una calor que t’hi cagues.

Des del Servei Meteorològic de Catalunya, asseguren que el Núvol Berga ha marxat uns dies de vacances i la previsió és de sol i calor asfixiant per a tota la setmana vinent. Tomàs Molina ha explicat a Berguedà Online que “us queixeu molt durant tot l’any del Núvol Berga, però ara que no el tindreu, amb aquestes temperatures, suplicareu que torni i deixi anar un dels seus clàssics ruixats de tarda

I és que segons la previsió meteorològica, les temperatures màximes superaran àmpliament els 30ºC en molts punts de la comarca. Per tot això, Protecció Civil demana a la ciutadania que extremi les precaucions si es fan activitats a l’exterior. Recomanen beure aigua regularment encara que no es tingui set, així com usar roba lleugera i gorres. En aquest punt hi ha un petit desacord entre Protecció Civil i els fabricants de cervesa, que recomanen el mateix, però substituint l’aigua pel seu producte, ja que segons ha explicat August Civada, president de la Corporació Catalana de Fabricants de Cervesa: “L’aigua és dolenta i molt addictiva. Té un síndrome d’abstinència brutal; Si no en beus, et mors. Això amb la cervesa no passa.”

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *