Falete serà l’enxaneta al tercer aniversari dels Castellers de Berga.

CASTELLERS-3
Cartell oficial del 3r aniversari dels Castellers de Berga.

Els castellers de Berga estan de celebració. Dissabte celebren el tercer aniversari de la colla amb actuacions dels Salats de Súria i els Castellers de Sabadell, a més de la colla berguedana. Després de les actuacions, la festa continuarà amb un sopar que tindrà una sobretaula amenitzada amb l’espectacle “Eugeniades”, un tribut al mític humorista Eugenio que des de Berguedà Online recomanem especialment. Més que res, perquè l’interpret és el redactor en cap d’aquesta publicació i s’ha d’escombrar cap a casa. A partir de les 22:00, la festa entra a la recta final amb música en directe de la mà dels Panxocontents, The Papas and the Popos i PD Urrixic amb el seu “ratafia style”.

Pel que fa a la jornada castellera en si, el president de la colla, Xavier Torrabadella, ha explicat a Berguedà Online que: “No tenim previst fer cap castell nou. Els objectius d’aquest any eren revalidar els mínims i ara mateix ens donem per satisfets. Això no obstant, i perquè ningú pugui dir que som uns tita fluixes, hem decidit posar tota la carn a les graelles. Hem convidat Falete a la festa perquè sigui l’enxaneta en tots els castells que aixequem dissabte.”

D’ençà que Torrabadella ha fet pública aquesta impactant novetat, ja són 3 els membres dels castellers que han patit hèrnies discals pel sol fet de pensar-hi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *