Francesc Ribera “Titot” podria ser el nou cantant d’AC/DC

TITOT-ACDC
Serà Francesc Ribera el nou cantant d’AC/DC? Qui és aquest senyor que sembla que s’hagi menjat Axl Rose?

La mítica banda Australiana AC/DC va emetre un comunicat a principis de març on anunciava que es veia obligada a posposar la resta de la seva gira nord-americana davant del risc que el seu cantant, Brian Johnson, es quedes completament sord si no parava de fer concerts de forma immediata. Des de llavors, les xarxes socials i les webs especialitzades en Rock‘n Roll, no han parat d’alimentar els rumors que apuntaven a què Axl Rose, podria ser el nou cantant de la mítica banda AC/DC per als concerts restants.

Segons ha pogut saber Berguedà Online, les negociacions entre Axl Rose i la banda Australiana s’haurien trencat aquest divendres al matí. Pel que sembla, els AC/DC no estan disposats a assumir el cost de l’enorme quantitat de dònuts i xocolatines que necessita consumir Axl Rose de forma diària per a què aquesta terrible addicció no el mati de síndrome d’abstinència.

Poc després de la ruptura, als voltants de les 11:45, s’ha rebut una trucada a l’ajuntament de Berga, demanant pel regidor de promoció econòmica. L’interlocutor parlava en anglès, motiu pel qual les recepcionistes han tardat 25 minuts a desxifrar el missatge amb l’ajuda del traductor de Google. Finalment han passat la trucada a Francesc Ribera, que segons sembla, des de les 12:10 que negocia amb Angus Young la seva incorporació a la mítica banda Australiana. Segons les últimes dades, estarien a només dues ampolles de Gin Xoriguer de tancar l’acord.

Si finalment hi ha fumata blanca, ho celebrarem amb un xupito de Malparit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *