Frodo Bolsón podría ser el candidat de la CUP per Berga

TITOT-GAMYI
Dramatització realitzada per professionals del Photoshop.

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Berga anunciarà el proper diumenge 8 de febrer les persones que formaran part de la seva llista electoral de cara a les properes eleccions municipals que es celebraran al mes de maig.

Fins que arribi el moment d’aquesta presentació oficial, es mantindrà en secret la persona que encapçalarà la llista. El que està clar, es que la actual regidora que es va presentar com a candidata a l’alcaldia al 2011, Anna Maria Guijarro, no repetirà com a numero 1.

Segons ha pogut saber Berguedà Online, el perfil que busca la CUP per a encapçalar la seva llista, es el següent: una persona de la comarca, integra, amb bones intencions, i amb experiència a l’hora de suportar la carrega que suposa una responsabilitat tant gran com aquesta. Després d’introduir tota aquesta informació a la nostra base de dades, la conclusió es clara: el candidat serà Frodo Bolsón, que va ser capaç d’arribar fins a les mateixes entranyes de Mordor per a destruir l’anell únic.

El principal obstacle que ha de superar la CUP si vol presentar Frodo com a candidat, es convèncer al seu inseparable company Sam Gamyi per a que sigui el número dos, ja que Bolsón ja ha anunciat que no es veu capaç d’aconseguir l’alcaldia sense ell. La CUP ja està buscant alternatives davant d’una més que probable negativa de Sam Gamyi, que en ser preguntat per Berguedà Online ha assegurat que “ja vaig tenir prou aventures per a la resta de la meva vida quan vam anar a Mordor, si vostè m’entén…”.

Les nostres fonts especulen amb que si finalment Gamyi no accepta ser el número dos de la llista, l’alternativa passaria per posar una perruca, uns peus de hobbit fets de làtex i una capa elfica a Francesc Ribera “Titot”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *