George R.R.Martin prepara una novel.la ambientada al Berguedà

L’escriptor George R.R.Martin, creador de la saga de novel·les en què es basa l’arxiconeguda serie de la HBO “Game of Thrones” ha anunciat aquest matí que la seva pròxima novel·la estarà ambientada a la nostra comarca.

Martin ha explicat que tot i que no es tracta d’una novel·la medieval, la nova història mantindrà les senyes d’identitat que l’han fet famós: “Prometo sexe, vi i cadàvers a punta pala.”

Segons ha pogut saber Berguedà Online, la nova obra de Martin serà una re-interpretació del clàssic “Romeu i Julieta” però ambientat a la comarca i passat pel filtre personal de l’escriptor. El llibre narrarà la història d’amor entre dos joves de famílies rivals, els “Casserretis” i els “Puig-Reigettos”, que veuran com el seu amor prohibit porta la mort, la guerra i la tragèdia a les seves terres.

Martin ha explicat que “Evidentment hi ficaré dracs, zombis estranys i personatges d’aquells que es fan estimar però acaben morts a la primera cuneta que apareix en el llibre. També estic pensant introduir alguns elements fantàstics nous, que quadrin millor amb la comarca, com per exemple alguna vaca que parli o un ruc de Fuives que balli claqué. Ja ho veurem. Al ritme que escric, d’aquí a què acabi el llibre podem ser tots morts…”

Des dels ajuntaments de Casserres i Puig-Reig ja han previst ampliar els seus respectius cementiris, ja que és ben sabut que per allà on passa la seva ploma, deixa un rastre de morts important.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *