Gironella descarta que el magnetisme de la parella Font-Valls tingui repercussions cap a la salut


El magnetisme de la parella ja ha provocat algun problema al consistori.

L’Ajuntament de Gironella ha realitzat diversos estudis per conèixer els nivells d’exposició a camps electromagnètics de la vila. Els resultats són esfereïdors. Segons han informat, tant els nivells generats per les línies i transformadors elèctrics, com els de les antenes de telefonia mòbil, estan dins de la normalitat. Les freqüències de TDT, WIFI, ràdio, Bluetooth i telefonia mòbil, tampoc superen els nivells d’exposició recomanats per l’Organització Mundial de la Salut.

La cosa es dispara amb les mesures preses a l’ajuntament i els culpables són David Font i Lluís Vall. Segons ha pogut constatar aquest mitjà, la parella desprèn tal magnetisme, que els funcionaris les estan passant força putes: _L’altre dia em vaig tornar mig boja buscant una grapadora. La portava l’alcalde enganxada al clatell…

Tot i que el camp magnètic que desprèn la parella supera amb escreix la mitjana, un doctor ha certificat que no hi ha riscos per a la salut: _Són joves, són guapos i els van bé les coses. Com a molt poden provocar algun atac d’enveja.


Autor: Redaccio

Comparteix aquest post amb

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *