Gironella munta una escola de primària per a nens rebels

 

NEN-RABIOS
A la fotografia, un petit dimoni en plena marranada.

Gerard Traumes, veí de Gironella i llicenciat en pedagogia infantil, acaba d’obrir les portes d’una nova escola bressol per a nens rebels.

Traumes, ha explicat a Berguedà Online que “una bona hòstia a temps soluciona molts problemes, però en aquest país ens hem tornat tots gilipolles, i així ens va. Abans, si gosaves aixecar-li la veu al professor, et fotia una bufetada als morros que et xiulaven les orelles quinze dies. I quan arribaves a casa el teu pare te’n fotia una altra per si no ho havies acabat d’entendre. Ara tot això està prohibit i el resultat és desastrós. La canalla, arriben a l’ESO, convertits en uns macarres i com al professor se li acudeixi d’aixecar-li la veu a un alumne, li treuen una navalla i el rajen…”

Segons Traumes, el problema resideix en què els pares són massa tous amb els seus fills ja que al no disposar del recurs de la violència, passen de tot. A vegades, no fotre-li una bufetada a un nen que fa una marranada, suposa un esforç psicològic tan gran, que ja no els hi queda força per a seguir intentant educar-lo. Al final decideixen fer els ulls grossos i qui dia passa, any empeny…”

És per això que Traumes ha creat un sistema revolucionari per a canviar aquesta dinàmica. Ell mateix ha explicat que “com que està prohibit tocar els nanos, l’hi fotem les garrotades als pares. Si el nen s’ha portat malament, quan arriben a recollir-lo: bufetada al mig dels morros. Que el nen ha dit paraulotes? Garrotada a les costelles. D’aquesta manera anticipem les conseqüències de la falta d’educació en un nano, forçant als pares a fer la seva feina abans que sigui tard.”

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *