Gironella muntarà una festa rave per a majors de 65 anys

IAIO-RAVERO
Un jubilat gaudin del “chumba-chumba” en una rave a Castellflorit de la Roca.

Gironella està immersa aquests dies en els preparatius de la seva Festa Major, que se celebrarà del 20 al 25 d’agost. Amb l’objectiu de consolidar-se com la festa “més important i de referència al Berguedà”, l’equip de govern ha decidit apostar per la innovació.

És per això que enguany, es celebrarà a la piscina municipal una rave per a majors de 65 anys. El nou regidor de festes, Lluis Vall ha explicat a Berguedà Online que “Més o menys, la cosa seria com una rave normal, però plena de iaios i iaies. A partir d’aquí, tot són avantatges. Tant els hi fotera si la música és una merda, perquè la meitat estaran mig sords. A més no ens haurem de preocupar pel tema de la venda de drogues. Cadascú es portarà la seva de casa, amb recepta i tot”

L’Alcalde David Font ha assegurat que iniciatives com aquesta han funcionat molt bé a municipis punters en innovació, com La Almúnia de Doña Godina o Castellflorit de la Roca i espera que sigui un èxit.

Pel que fa a la festa , el regidor Vall ha puntualitzat que els majors de 55 anys també podran assistir a l’esdeveniment, sempre i quan vagin acompanyats d’un jubilat, però tindran prohibit el consum de Viagra i l’ús de dentadures postisses. El regidor ha explicat que no descarten organitzar altres actes destinats a la gent gran com per exemple, concursos de miss samarreta mullada, la festa de l’arruga o fins i tot orgies i bacanals: “cal demostrar al món que hi ha vida més enllà de les havaneres i les trobades de puntaires.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *