Gran èxit del nou programa de Berguedà Online TV

Sota el nom de “El mirador del Berguedà”, s’estrenava ahir al canal de youtube de Berguedà Online, aquest  nou programa documental conduit per el periodista Eustaqui Lapatum.

El documental, que explica la historia de Lluis Sanches Lopes, un veí de Berga que vol separar físicament Catalunya d’Espanya, ha estat un èxit i ha generat una gran resposta del públic.

El mateix Eustaqui Lapatum ha confessat aquest matí que: “estem desbordats per l’èxit. Centenars d’adolescents han passat la nit a sota del balco de casa meva cridant enfervorides. Aquest matí hi havia tantes calces acumulades al meu balcó que m’ha despertat l’olor de bacallà fresc.”

El gerent de la cadena, David Cols, s’ha mostrat satisfet de l’acollida d’aquest primer documental i assegura que des de Berguedà Online es donarà continuïtat a aquest tipus de projectes: “tenim els guions d’uns quants projectes ultra secrets amagats en una caixa forta enterrada en algun lloc de la comarca. Aprofito per a demanar als nostres lectors, que si la troben ens la facin arribar, perquè no recordo a on dimonis la vaig enterrar…”

Però aquesta no ha estat la única reacció al documental. La causa del senyor Sanches Lopes, ha calat fort en la societat Berguedana i son moltes les mostres de suport que li han arribat a través de SMS, Whatsapp, i colom missatger. Sanches, ha agraït les mostres de suport, però assegura que: “si de veritat volen ajudar, que agafin una pala i vinguin aquí a donar un cop de mà…”

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *