Gran orgia de cap d’any a Berga a partir de les 00:30

GRAN-ORGIA
Els envejosos dirán que és Photoshop.

L’ajuntament de Berga ha convocat a la ciutadania a assistir a una gran orgia de cap d’any a partir de les 00:30 a la plaça de Sant Pere. L’alcaldessa Montse Venturós ha explicat perquè han decidit convocar aquesta multitudinària orgia a última hora: “El refranyer popular diu que qui no folla per cap d’any no folla en tot l’any. També diu que a Berga, follar no és pecat sino miracle. Així que hem decidit posar fil a l’agulla per a resoldre aquesta problemàtica que ja fa anys que arrosseguem.”

L’Orgia s’ha aprovat en un ple extraordinari aquest matí i ha comptat amb els vots favorables de tots els regidors dels diferents grups menys un, el de Joan Torres, d’Iniciativa, que s’ha abstingut perquè segons ha explicat: “Follar és vulgar. Jo faig l’amor.”

Des del patronat de la Patum han confirmat que els quatre gegants de la Patum participaran a l’orgia i que com no podia ser d’una altra manera, paga la geganta.

El redactor en cap d’aquesta publicació us espera a les 00:30 a la plaça de Sant Pere. Portaré un clavell a la butxaca de la camisa. Veniu nets/es.

Amb orgies o sense, Berguedà Online us desitja un feliç any nou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *