Guerra a Bagà entre Vodafone i Movistar

 

FARMACIA-BAGÀ
La farmàcia continua incomunicada.

Fa uns dies que des de L’associació Xarxa Tecnològica a l’abast, es va denunciar públicament la situació en que es trobava la farmàcia de Bagà, a l’alt Berguedà  que portava més de 10 dies  sense telèfon ni internet per un conflicte entre les companyies de Movistar i Vodafone. Es va parlar amb les diferents companyies i cap de les dues va donar una explicació. El que va començar com un canvi a Vodafone va derivar a una situació en que els clients que trucaven a la farmacia sentien una locució que deia “el telefono no existe”.

Pere Evident Palpable, responsable de la oficina d’atenció al consumidor del berguedà ha explicat que “pensem anar a per totes, perquè es evident i palpable que menteixen. Tots sabem que el telefon existeix des de l’any 1871. A més, com tenen els pebrots de dir que el telefono no existe? i jo des d’on estic trucant? des d’una sabata? Amb aquesta merda de locució no enganyen a ningú!”

Però el pitjor encara està per venir. Segons ha pogut saber Berguedà Online, cap de les dues companyies vol “baixar-se del burro”, i la situació ha desembocat en una guerra de trinxeres entre els dos gegants de la comunicació, que han començat a enviar el personal més prescindible a lluitar per la farmacia. De moment s’han instal.lat forà del nucli urbà, en els boscos que rodejen la localitat, però es tem que si el conflicte s’agreuja pugui acabar afectant als vilatans. De moment no hi ha hagut victimes mortals, però es tem per la vida dels ferits ja que segons ha explicat a aquest diari un dels militars al comandament: “no sabem que passa, però quan truquem a la farmacia surt una locució que diu: el telefono no existe

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *