Immigració podria repatriar el Gegant Negre de la Patum

Des del departament d’immigració de la Generalitat de Catalunya, s’ha aprovat una mesura que obligarà als estrangers sense un contracte de treball a tornar al seu país per a evitar l’abús en el cobrament de les prestacions socials.Brusel.les ha declinat pronunciar-se, de moment, sobre la restricció de l’estança dels estrangers tot i que ha reconegut que aquest tipus de mesura entra dins de la legalitat.

El Gegant negre de la Patum, que viu a Berga des de l’any 1891 es podria veure afectat per aquesta mesura i podria ser expulsat del país si no presenta un contracte de treball al departament d’immigració en transcurs dels pròxims tres mesos. Ell mateix ho ha explicat a Berguedà Online: _estic molt indignat. Porto treballant com un negre per a aquest poble des de fa més de 100 anys, i així és com m’ho agraeixen?

La regidora de Patum, Mònica Garcia ja ha anunciat que: _de fer-li contracte ni parlar-ne. Provocaria enveges entre la resta de comparses i ja la tindríem liada un altre cop…

El PDeCAT ha donat suport incondicional a la postura de la CUP. El regidor Ramon Minoves assegura que no cal mantenir-se ferm en aquest tema en concret: _ja se sap com van aquestes coses. Avui demana un contracte, però demà serà un salari digne, i demà passat voldrà fer vacances.

No està clar si el Gegant serà finalment expulsat del país o no, ja que des del departament d’immigració han explicat que _com que no té cap classe de papers, no sabem d’on ve i tampoc sabem a on repatriar-lo, i és clar, ell calla com un puta perquè es vol quedar…

La notícia ha creat molt malestar entre la població més Ultra-Patumaire que exigeix a la regidora García una solució immediata. La resposta no s’ha fet esperar: _Si el gegant es vol quedar, s’haurà d’espavilar a trobar una feina ell solet. Però vull llançar un missatge tranquil·litzador per a tots els Patumaires. Per la festa que no pateixin. Si al final el fan fora del país, jo mateixa em pintaré la cara amb betum i em posaré unes xanques, perquè tot pugui transcorre amb total normalitat.

One thought on “Immigració podria repatriar el Gegant Negre de la Patum

  • 05/04/2014 at 15:10
    Permalink

    Una solució seria un casament de conveniència amb alguna pubilla berguedana. Això sí, haurà de ser un casament civil perquè els casaments catòlics exigeixen consumació i no crec que trobéssim cap donzella disposada a provar l’eina del nostre gegantot.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *