Impugnen la impugnació de la part impugnadora i neguen haver impugnat res

LA-PATUM
Estem impugnant per sobre de les nostres possibilitats?

La tensió entre Ajuntament, Patronat i colles de la Patum va “in crescendo”. Després que aquest cap de setmana saltes la llebre i es destapés que els caps de colla del Plens, el del Tabal i el de la Guita Grossa pretenien impugnar les últimes reunions del Patronat, la cosa està més tensa que un jubilat amb diarrea i un atac de tos.

Posteriorment i davant de la polèmica generada a internet tant el Tabaler com el cap de colla de la Guita grossa han volgut deixar clar que ells no estan de part de ningú, ni estan en contra de la democratització de la Patum. A més, tots dos han coincidit a assenyalar que “si la Patum funciona així, nosaltres no en tenim pas la culpa”, que “quan alguna cosa funciona, no ho toquis, a veure si s’espatllarà” i per últim, però no menys important que “això antes, no passava”.

Ara són el Gegant negre i un dels nans nous, qui ha impugnat la impugnació mitjançant dues instàncies entrades a l’ajuntament. Segons fonts solvents consultades per Berguedà Online, les dues instàncies exposen que la impugnació per part de la part impugnadora no constitueix impugnació si no hi ha abans una impugnació ferma que impugni la impugnació de la part impugnada pels impugnadors impugnats. El funcionari que ha hagut de registrar la instància ha necessitat dues galledes per a vomitar, però un cop li ha passat el mareig, la instància ha quedat registrada.

Tot i així, tant el Gegant negre com el Nan nou, neguen haver impugnat la impugnació, asseguren que ells no estan de part de ningú i amenaçen amb impugnar a tot aquell que pretengui impugnar les seves declaracions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *