Inberga Tur pagarà 2 euros mensuals a l’ajuntament pel deute de Queralt


Que Inbergatur pagui és tan inusual com veure un unicorn.

L’Ajuntament de Berga ha tornat a reclamar, a través del ple municipal, la factura de 544 euros per la darrera reparació del funicular del Santuari de Queralt. Aquest import s’afegeix als 40.000 euros que se’ls hi reclama des de l’any 2002.

Tot i que tothom pensava que no tenen cap intenció de pagar ni un puto duro, Inberga Tur, ha donat la sorpresa amb una nota enviada a la premsa en què comuniquen que a partir de dilluns vinent començaran a pagar el que deuen, això si, en còmodes quotes. En el comunicat, l’empresa assegura que pagar, pagarem, però de mica en mica. De moment començarem amb una quota mensual de dos euros al més, que amb un interès raonable, diguem del 0%, doncs deixarà el deute eixugat a l’any 22290. Sembla molt de temps, però, que són 22000 anys a escala còsmica? Una misèria.”

Des de l’ajuntament han lamentat la situació, però l’alcaldessa assegura que cal mirar el cantó positiu: _Sembla una puta misèria, però es tracta d’Inberga Tur. Aconseguir que paguin dos euros mensuals, ja és una gran victòria. Fins ara deien que pagava la geganta…


Autor: Redaccio

Comparteix aquest post amb

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *