Jarabe de Palo i Manel al V festival de la Berguedana de Thrash

PAU-DONES
Pau Donés, lider de Jarabe de Palo

La Berguedana de Thrash és una associació sense ànim de lucre que té com a finalitat bàsica promoure la cultura del Heavy metal i totes les seves variants dins de la comarca del Berguedà. El pròxim 8 de març, es celebra al local del Blat de Gironella la cinquena edició del festival  anual que organitza la associació, i aquest any arriba amb diverses novetats. La més destacable, es que per a intentar fer l’esdeveniment més sostenible econòmicament, han decidit incloure dins de la programació del festival, les conegudes bandes Jarabe de Palo i Manel. D’aquesta manera esperen atreure un públic més variat.

La inclusió de les dues bandes de Pop, ha estat molt criticada per els Heavys d’arreu de la comarca, que acusen a la Berguedana d’haver-se venut. El president de l’entitat Ramon Bahi, fins i tot ha rebut amenaces de mort. “M’amenacen a mi perquè soc la cara visible de l’entitat, però he de dir que jo hi estava en contra de portar aquests pallassos. Si fos per mi aquesta gentussa haguessin nascut muts. No hi ha Deu que els aguanti. Els detesto. Em ve coragre només de pensar-hi…”

Després de sentir les declaracions del president, Manel han renunciat a tocar al festival, mitjançant un comunicat en el que expliquen que “No volem tocar allà on no som benvinguts.” Pau Donés en canvi assegura que ell si que actuarà: “Tal com està la cosa, no pots pas dir que no a un concert, només perquè no t’hi vulguin. Passaria més gana que la flaca…”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *