Joan Antoni López Noguera: Eo! Eo! Hola! Que em feu cas?


Eo! Eo! Hola! Que em feu cas? M’he disfressat de vedet!

El líder del PPC al Berguedà i exregidor de Berga, Joan Antoni López Noguera, ha lamentat que d’ençà que no és regidor, no surt prou a la premsa local.

Ho ha fet disfressat de vedet i mastegant un grapat de llegums cuits, “per a veure si així em feu una mica de cas, com a la Venti, que tot el dia surt a la premsa”. Segons López Noguera, l’alcaldessa, Montse Venturós, està acaparant tot el protagonisme: _Ja n’hi ha prou d’aquest color. Al diari, tot el dia igual: Venti, Venti, Venti i més Venti. N’estic fins al gorro. Abans, quan era regidor, em feien més cas, però d’ençà que no tenim representació al consistori, passen de mi com de la merda…

Però el carismàtic líder, creu haver trobat una solució als seus problemes. En col·laboració amb Televisió del Berguedà, López Noguera, presentarà el seu propi reality show: _Es tracta d’un format innovador, partint de la base dels meus “Greatest Hits”. Portarà per títol “Operació Calvot“.

 


Autor: Redaccio

Comparteix aquest post amb

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *