Joan Torres està construint un TAC per a l’hospital

Joan Torres intenta muntar ell mateix un TAC. Ho aconseguirà?

El regidor d’ICV a Berga, Joan Torres, s’ha mostrat molt crític amb la CUP en un article d’opinió publicat al noticiari digital Nacioberguedà. En l’article recorda que “el grup d’ICV a l’Ajuntament de Berga, ha advertit reiteradament, a qui ho ha volgut escoltar, la necessitat d’adquirir un TAC nou” i es lamenta amargament de què ningú li ha fet cas.

És per això que Torres ha decidit agafar el toro per les banyes i ha començat a construir ell mateix un TAC nou per a l’hospital: _L’estic construint amb material reciclat. Xapes de cava, paper d’alumini dels entrepans, goma d’algunes sabates velles… L’electrònica encara no m’ha arribat perquè l’he encarregat a Aliexpress, que és més barat.

El regidor ha demanat la col·laboració ciutadana per a enllestir de pressa la feina: _La veritat és que m’aniria molt bé una mica d’ajuda. Sóc tot voluntat, però no tinc ni puta idea d’electrònica i tot això podria acabar en un desastre de proporcions èpiques. A veure si en comptes d’un TAC acabo muntant un robot assassí i ens pela a tots…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *