Joan Torres i el seu tamboret preparen un show per teatres

TORRES-COMEDIA
Joan Torres té fusta de comediant.

Segons les fonts (de dubtosa fiabilitat) habituals de Berguedà Online, el candidat d’ICV a la ciutat de Berga, Joan Torres, es planteja reconvertir-se en un showman després de les eleccions del 24M si no aconsegueix entrar a l’ajuntament.

Tot apunta a que Torres s’hauria adonat que té un enorme talent per a la comèdia durant el transcurs del debat electoral que va organitzar el noticiari digital NacioBerguedà. L’actuació de Torres com a cap de llista va ser més aviat discreta, però en canvi va demostrar una enorme vis còmica i va aconseguir que el públic assistent al debat es descollonés de riure diverses vegades.

L’expert en política municipal de Berguedà Online, Alfred Cucurulla, ha explicat a aquest mitjà que “Joan Torres marca la diferència. Veient el debat electoral és evident que hi ha algun candidat que es presenta a les eleccions que quan obre la boca fa llastima. Ell en canvi, fa riure. I amb això ja en té molt de guanyat. Potser no farà carrera a la política, però si es dedica a la comèdia, no passarà mai gana.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *