Joan Torres promet portar-nos al seu planeta si guanya les eleccions

Joan Torres s’ha cansat de maquillar la seva pell verdosa.

Tot i que encara no estem oficialment en campanya electoral, la majoria de partits comencen a prendre posicions de cara a les pròximes eleccions municipals. Junts x Berga ja fa dies que belluga el seu sofà vermell amunt i avall presentant membres de la seva candidatura. El PSC ha confirmat que prescindirà de Rosalia Monroy i ha presentat un nano de la Pobla de Lillet com a substitut. La CUP continua sent una incògnita. Ningú sap que pensen fer. I Berga en comú, presenta a Joan Torres, que repeteix com a candidat.

Torres ha donat una gran sorpresa a tothom aquest matí en una roda de premsa que ell mateix havia convocat. El candidat de Berga en comú ja havia avançat que faria un anunci important, però ningú s’imaginava que apareixeria lluint un alegre color verd pàl·lid a la pell i confessant que prové d’un altre planeta: _M’he cansat de maquillar-me, així que a les pròximes eleccions m’hi presento a cara descoberta. Aquest és el meu color real de pell. No sé perquè se sorprenen tant, al cap i a la fi, aquest any em presento per Berga en comú, però fins ara jo era el candidat dels verds…

El candidat no ha volgut revelar de quin planeta ve exactament, però sí que ha fet una promesa: _Si guanyo les eleccions, us portaré a tots al meu planeta. Un planeta on tenim un TAC de propietat. On el porta a porta funciona com un rellotge. Un planeta on cada dia és Patum.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *