Josep Lluis Nuñez podria comprar Peguera

 

NUÑES
3.6 milions d’euros? Es graviiiiiiisiiiiiiiiiiiiim!!!

El projecte de construcció de “Nou Mordor” a Peguera ideat pel senyor del mal Sauron el gran, ha quedat finalment en un no res. El senyor fosc ha decidit posar a la venda la finca de 1.800 hectàrees que va comprar l’any 2003 per l’astronòmica xifra de 3.6 milions d’euros. Segons ha explicat el mateix Sauron a Berguedà Online: “estic fins a la punta de la fava de la paperassa. Avui en dia tot són papers, papers i papers. Abans tot era més fàcil. Regalaves uns anells, en forjaves un altre per a dominar-los a tots i després anaves a la guerra. Ara tot és burocràcia. Així no hi ha manera de conquistar res home! “

L’enorme torre feta amb peces de Lego, replicant la torre de Barad-dur, haurà de ser enderrocada durant els dies vinents i la resta d’instal·lacións previstes com per exemple els rius de lava, el volcà, o la residencia de luxe per a orcs i uruk-hai no s’arribaran a construir mai.

Elvis Presley, l’únic habitant del poble, s’ha mostrat satisfet amb la renúncia de Sauron: “Hem guanyat una batalla, però la guerra continua. Els orcs fan pudor i són desagradables, però no més que alguns runners i pixapins…”

Tot i que no hi ha hagut confirmació oficial per cap de les dues bandes, les fonts de Berguedà Online apunten a què Sauron ja hauria rebut una oferta de compra de Josep Lluis Nuñez, que pretén instal·lar a Peguera la presó d’alt standing que en un principi s’havia de fer a Casserres. Sauron no descarta vendre-li la finca a Nuñez, però assegura que “si vol que li vengui, m’haurà d’oferir alguna cosa més que 20 euros i un botó de camisa…”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *