Kilian Jornet saltarà els plens en pilotes i amb un cartutx de dinamita al forat del cul

KILIAN-PLENS
Kilian Jornet farà un salt de plens en pilota picada.

A Kilian Jornet se li estan acabant els reptes. Acaba de conquistar el cim de l’Everest, sense oxigen, ni cordes fixes, ni xerpes. Ni paper de vàter portava, el paio. I ho ha fet en tan sols vint-i-sis hores, confirmant una vegada més que és un extraterrestre i que està com una punyetera cabra.

Jornet ha explicat a Berguedà Online que tampoc ho ha trobat tant difícil: _He pujat tot xino-xano, un peu darrere de l’altre. A més, no n’hi ha per a tant. Al cap i a la fi, portava sabates, roba i fins i tot ulleres de sol.

Sigui com sigui, Jornet, assegura que necessita nous reptes i tot apunta que el mes vinent podria realitzar una nova proesa, a Berga, durant el transcurs de La Patum. Segons les fonts consultades per Berguedà Online, Jornet té intenció de saltar de ple sense acompanyant, sense mascara ni vidalba, completament en pilotes, amb la pell untada de benzina “sense plom 95” i un cartutx de dinamita encanastrat al forat del cul.

German Nou, historiador especialitzat en La Patum i seguidor d’en Kilian, té claríssim que, Jornet, està més que capacitat per a aconseguir-ho: _Està tirat. Aquí l’autèntic repte, tal com està l’ambient de caldejat, seria aconseguir que li donessin un salt si volgués saltar vestit…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *