Kofi Annan, mediador en el conflicte dels plens

KOFI-PLENS
Aconseguirà Kofi Annan apagar l’incendi dels plens? Nosaltres creiem que no.

El conflicte dels plens continua estant molt lluny de solucionar-se. Sembla que les 14 reunions i les 136 notícies publicades al noticiari digital NacióBerguedà amb els corresponents 1546 comentaris anònims insultant a totes les parts afectades, no han servit per a apaivagar les flames d’aquest incendi que assola la comparsa, que paradoxalment, està vivint un autèntic infern.

L’últim intent d’acostar posicions va ser aquest dissabte passat, en una reunió tancada que va durar unes dues hores. L’alcaldessa Montse Venturós i la regidora de Patum, Mònica Garcia hi van assistir com a mediadores, però sembla que no es veuen capaces de solucionar-ho. En declaracions exclusives imaginades per Bergueda Online, l’alcaldessa Venturós ha explicat quin es el problema: _La cosa és molt simple. Estem davant d’una oportunitat històrica per a canviar el funcionament de la Patum, però no ens atrevim a fotre el cop de puny sobre la taula. Ara seria el moment de canviar-ho tot, de trencar amb la dinàmica de successió monàrquica de les comparses i de convertir-la en una festa del poble i oberta a tothom. Però només pensar en la repercussió mediàtica que tindria, ens fem una mica de cacona a sobre…_

Sembla que en comptes d’això, l’ajuntament farà venir Kofi Annan a mediar en el conflicte. El mateix Annan ha explicat a Berguedà Online quin serà el seu mètode: _Vinc a posar pau, però no em tremolarà el pols si he de repartir un parell d’hòsties a ma oberta!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *