La Baells acollirá al monstre del llac ness

NESSIE
Foto de Nessie al llac Ness

El monstre del llac Ness, també conegut com “Nessie” s’allotjarà al pantà de la Baells a partir del mes vinent. Nessie, es traslladarà a terres Berguedanes durant una temporada, mentre durin les obres per extreure una bossa de petroli que s’ha trobat al llac Ness.

Després de mesos de negociacions, el govern escocès i el monstre han arribat a un acord, i després d’estudiar durant mesos llacs i embassaments, les dues parts es decanten pel pantà de la Baells.

“Es un pantà molt bonic” afirma el monstre. “Es prou gran per a poder estar tranquil, però a la vegada té racons freqüentats per la gent on em puc deixar veure de tant en tant, com el Molí del Cavaller.”

L’ajuntament de Vilada s’ha mostrat molt satisfet amb les declaracions de la criatura i l’ajuntament de Cercs està ultimant els detalls d’un acord amb els promotors d’Horrorland per a que el monstre col.labori amb el parc.

El regidor de monstres mitològics explicava que “sense cap mena de dubte serà un gran reclam per al turisme, i l’esperem amb els braços oberts”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *