La candidata de la CUP de Berga anirà al gra

VENTI-VA-AL-GRA
Montse Venturós, una dona que va al gra.

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Berga va fer pública ahir a la tarda la seva llista electoral de cara a les properes eleccions municipals. La encarregada de liderar la candidatura serà Montse Venturós, una jove Berguedana, militant del Casal Panxo des de l’any 2000 i membre del consell de redacció del diari l’Accent. Venturós afronta la cursa cap a les eleccions acompanyada de cares noves, com la d’Anna Alsina que ocupa el numero dos a la llista, però també hi haurà vells coneguts com els actuals regidors Francesc Ribera “Titot” i Oriol Camps que ocuparan els números 3 i 4.

Amb un Pavelló de Suècia força ple, Venturós ha fet un discurs concís clar i contundent, tal i com els seus companys esperaven. De fet, segons les fonts de Berguedà Online, la CUP ha escollit aquesta jove Berguedana com a candidata per que es una persona que sempre va al gra i amb capacitat de sobres per a tallar el bacallà, a casa Madriles o a l’ajuntament de Berga.

La CUP també ha presentat un vídeo de campanya sota el hashtag #sompoble, on diferents persones reciten un poema de Miquel Martí i Pol, que ha estat el focus de totes les critiques. El vídeo ha causat molta confusió entre alguns ciutadans poc llegits que no han acabat d’entendre el missatge. Un dels assistents a l’acte de presentació, es queixava del vídeo a la sortida: “La candidata m’ha agradat molt, però el vídeo no s’entén per enlloc: ‘el poble es un vell tossut, és una noia que no te promès, es un petit comerciant en descrèdit, es un parent amb qui vam renyir fa molt de temps…’ Qui collons es el poble? Carmen de Mairena?”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *