La comparsa dels Plens assumeix el govern de la ciutat

PATUM
La colla dels plens ha assumit el control municipal i governarà en un nou tipus de règim: la collacràcia.

La comparsa dels Plens ha informat a través d’un comunicat de premsa, que des d’avui i fins, com a mínim, passat Corpus, pren el control total de l’ajuntament assumint l’alcaldia i totes les regidories.

En el comunicat, expliquen que ho han fet: Forçats per la contínua incompetència de l’ajuntament i el patronat, que una vegada i una altra, ens proposen solucions que no ens agraden. Si ens haguessin donat la raó de bon principi, no hi hauria hagut tot aquest merder. Que si volem que readmeteu els expulsats, que si no volem retirar el cartell dels nassos… Nosaltres no volem pas desobeir l’ajuntament i el patronat. Per això no ens ha quedat cap més alternativa que convertir-nos en l’ajuntament i el patronat.”

La comparsa torna a reafirmar-se d’aquesta manera com a sobirana, no només d’ella mateixa, sinó de tot el poble de Berga, que segons han senyalat al comunicat: “són una colla de xitxarel·los que no sap el que convé a la ciutat i molt menys a La Patum.”

En el mateix comunicat, han qualificat el recentment destituït cap de colla dels Nans Vells, Oriol Sosa, de pagafantes: _Si haguera expulsat el Guijarro per traïció i sedició, ara encara seria cap de colla…

L’exalcaldessa, Montse Venturós i l’exregidora de Patum, Mònica Garcia, no han fet declaracions perquè des de la comparsa dels Plens no els ha donat permís per a parlar, però fonts fiables consultades per Berguedà Online apunten que si no espavilen una mica, les seves boques podrien convertir-se en urinaris de la comparsa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *