La crisi ha acabat al Berguedà

FI-CRISIS
S’ha acabat la crisis a la comarca?

El Berguedà encara el 2019 amb un important descens de l’atur respecte de l’any anterior. Segons les fonts del departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat: “la cosa està de puta mare. A la gent se li acaben les prestacions i no van a l’oficina a renovar, perquè ja no cobren un duro i tampoc et donen feina… És collonut, perquè així baixa l’estadística.”

Segons ha pogut saber Berguedà Online, els pocs Berguedans que realment han trobat feina, ho han fet amb condicions molt precàries, en molts casos en regim de semiesclavatge. Des de la Generalitat afirmen que “De desagraïts l’infern n’és ple. És molt millor cobrar una puta merda que no cobrar res. S’està dramatitzant molt aquest tipus de situacions, quan és evident que no n’hi ha per tant. Els casos de fuetades a l’esquena es poden comptar amb els dits d’una mà…”

Per a contrastar la informació, hem pogut parlar amb un dels empresaris més importants de la comarca, que molt amablement ens ha atès mentre prenia un bany de llet de burra al seu jacuzzi, acompanyat de dues prostitutes de luxe i una ampolla de Don Perignon. Ha negat rotundament la fi de la crisi: _Hi ha molta misèria. Al preu que va la llet de burra, encara haurem de tornar a abaixar els sous…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *