La cursa “Casserres Salvatge” s’endureix

 

CASSERRES-SALVATGE
Participants a la “Casserres Salvatge” 2013

La Casserres Salvatge és una popular cursa d’obstacles organitzada per l’ajuntament i la comissió de festes de Casserres que cada any guanya més adeptes. La finalitat principal de la cursa és la diversió dels participants i organitzadors/es, deixant en un segon terme la competitivitat que de manera intrínseca existeix dins qualsevol cursa.

Fins ara hi havia dues categories: la adolescent, on podien participar els joves de 12 a 18 anys, i la categoria jove – adulta, per als majors de 18 anys. Davant l’afluència cada cop major de participants que no són de Casserres, s’han creat dues categories més: Forasters, i Puig-regencs.

El regidor de festes Xavier Parcerisa ha explicat que la creació de les noves categories s’ha fet “perquè un foraster no hi té res a pelar contra un Casserrenc que juga a casa. El Casserrenc autèntic coneix el camp de la llengotera com el palmell de la seva mà i això li dona un avantatge que faria la cursa injusta. Així que, bàsicament la categoria de forasters es igual que la de joves – adults, però sense competidors Casserrencs.”

Parcerisa ha explicat que la més diferent es la categoria de Puig-regencs: “Com el seu nom indica, aquesta categoria es per a gent de Puig-reig. Segueixen el mateix reconegut que nosaltres, però perseguits per una manada de llops famèlics com a incentiu. Amb tot i això, el millor temps d’un Puig-regenc està per sota del d’un Casserrenc minusvàlid.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *