La fibra arriba al Berguedà

BORNI
Eduard Tiramilles, visionari emprenedor

Aquesta setmana coneixíem la notícia que la multinacional britànica de telecomunicacions Vodafone ha comprat Ono. S’esperava que després de la fusió, aquest gegant de les telecomunicacions, anuncies que faria arribar la fibra a la nostra comarca, però no ha estat així. Vodafone, a través d’un comunicat ha dit que “res ens agradaria més que fer arribar la fibra a tots els racons d’aquesta bonica terra, però com tots sabeu, la fibra viatja en tren, així que fins que no arribi el tren a la comarca, no us podrem fer arribar la fibra…”

Davant d’aquestes afirmacions, el pagès emprenedor d’Olvan Eduard Tiramilles, conegut per la seva iniciativa “enciams per a tothom” ha decidit agafar el toro per les banyes i portar ell mateix la fibra a la comarca. “primer vaig pensar que sería molt complicat portar la fibra a tota la comarca, però després em vaig dir a mi mateix: Eduard, tira milles.”

Tiramilles ha plantat deu camps d’espàrrecs, amb els que pretén fer arribar la desitjada fibra a tothom qui ho demani. Assegura que “amb aquesta nova fibra, les descarregues al water són fins a un 50% més rapides, molt més fluides i sense interrupcions. Es la millor alternativa per acabar amb el restrenyiment, o “streaming” com en diuen ara.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *