La fira de Sant Josep de Gironella exhibirà dos “Transformers”

La Fira de Sant Josep de Gironella, que es celebrarà dissabte 19 i diumenge 20 de març, comptarà aquest any amb dos convidats molt especials. Es tracta d’Optimus Prime i Bumblebee, dos robots extraterrestres capaços d’adoptar la forma d’un cotxe a voluntat, molt populars arreu del món gràcies a la sèrie de dibuixos animats Transformers i més recentment també per la saga de pel·lícules de Hollywood que porten el mateix nom.

L’alcalde David Font ha explicat a Berguedà Online que es tracta d’un cop de puny sobre la taula per a posar Gironella al mapa i demostrar que la perla del Llobregat és un referent a nivell comarcal: “a Berga es pensen que són la pera perquè tenen la Patum. Ja veus tu. Si tot plegat són quatre comparses fetes amb fusta i paper maixé… Per favor… Que estem al segle XXI. Que es quedin els seus ninots de l’any de la picor, nosaltres tenim Transformers!”

Les paraules de Font no han agradat a l’ajuntament de Berga i la regidora de Patum, Mònica Garcia, ha denunciat que els Transformers són poc ecològics: “Molt omplir-se la boca de què estem al segle XXI, però em consta que aquests enormes robots gegants funcionen amb gasoil, com la maquinària agrícola del segle XIX. A més, que jo sàpiga, estan amb guerra amb una altra raça alienígena de robots gegants anomenats Decepticons. O sigui que si és “lia” un espetec d’hòsties entre robots gegants que destrossa mitja ciutat, que després no ens vinguin a demanar ajuda a Berga. Ja s’ho faran…”

Els robots han arribat aquest matí a la vila de Gironella i han fet parada a la benzinera de Cal Bassacs, on segons diversos testimonis oculars: “El que es transforma en un camió ha agafat una bona “caraja” de sense plom 95…”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *