La flama del Canigó tornarà a arribar a Berga gràcies als pets dels amics de la flama

FLAMA-CANIGO
Els cinc herois que portaràn la flama del Canigó entre les natjes.

El Grup d’Amics de la Flama del Canigó de Berga ja és al cim del Canigó, on recolliran el foc que, durant la nit de Sant Joan, uneix els Països Catalans, recordant una mateixa llengua i cultura.

Aquests intrèpids berguedans mantindran la flama encesa, entre les seves poderoses natges de ciclista, durant tot el viatge de tornada a Berga, gràcies a un flux constant de flatulències aconseguit a base d’entrenament dur i una dieta estricte a base de llegums. Gerard Esteban, Guillem Canal, Marc Pujals, Xavi Torrabadella i Ferran Canudas akaPD Nanfu“, són els cinc herois berguedans que farán arribar la flama fins a la capital dels països Berguedans, passant-se-la de cul en cul.

Guillem Canal, ha explicat a Berguedà Online que els membres de l’expedició han hagut de fer autèntics sacrificis per a poder ser portadors de la flama: _Tots fa un mes que ens alimentem exclusivament a base de seques amb botifarra i kebabs. A casa la família ho ha passat molt malament…

Ferran Canudas, més conegut com a “PD Nanfu“, estarà punxant amb el seu company Salas xic a la revetlla d’Avià i ha demanat prudència als assistents: _Millor que no s’acostin si s’estimen la vida. Encara tardaré dos o tres dies a buidar del tot. El Salas ja portarà una mascara antigas per a no morir i anirà sortint de la cabina a escoltar les peticions.

L’ajuntament d’Avià ha demanat als assistents que no tirin petards a prop del PD Berguedà, ja que si arribés a esclatar, podria esborrar el poble del mapa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *