La geganta amenaça amb no pagar res més si la fan ballar el tema del Boss.

GEGANT-BRUCE
El nou rostre del gegant negre no ha agradat a la seva parella.

Ja han passat cinc dies d’ençà que va saltar la llebre i els berguedans continuen dient-se el nom del porc a les xarxes socials per tot l’afer del #BossGate. Aquest és el hashtag que alguns usuaris han començat a utilitzar a Twitter per a referir-se a la controvertida decisió del patronat d’utilitzar una cançó de Bruce Springsteen en un dels salts de Patum de diumenge. A aquesta hora, ja són incomptables les disputes familiars i divorcis causats pel #BossGate. El jutjat d’instrucció número 1 de Berga es troba completament desbordat per la situació i la cosa no acaba aquí. La polèmica ha arribat fins als mateixos gegants de la Patum i sembla que la cosa també podria acabar en divorci.

Segons ha pogut saber Berguedà Online, els gegants nous estarien vivint la seva pitjor crisi matrimonial d’ençà que la geganta va trobar el seu marit al llit amb la guita xica. El gegant negre, molt fan de Bruce Springsteen, s’ha fet restaurar la cara a imatge i semblança del seu ídol, cosa que no ha agradat gens a la geganta, que el prefereix com abans. Per als gegants vells, que fins ara havien guardat silenci, aquesta ha estat la gota que ha fet vessar el got i la geganta ha comunicat al consistori que si la fan ballar la polèmica cançó, s’ha acabat per sempre allò de “paga la geganta”.

Els turcs i cavallets, acostumats a què no els foti ni cas ningú, s’han ofert a ballar ells la cançó de la discòrdia amb l’esperança que la gent hi perdi l’interès i s’acabin d’una vegada per totes les discussions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *