La gratuïtat de la piscina provoca conflictes entre jubilats a Berga

Un membre d’una de les bandes de jubilats.

L’equip de govern de la CUP ha decidit obrir l’accés a la piscina municipal de manera gratuïta durant tot el dia d’avui. El regidor d’esports, Ivan Sanchez, ha explicat que es tracta d’una mesura excepcional per a combatre aquesta calor de merda que afecta la ciutat aquests dies. Des de les deu del matí que es pot accedir gratuïtament a la piscina municipal.

La notícia s’ha escampat a tota velocitat i ha arribat a orelles de diverses bandes de jubilats que han acabat liant un bon pollastre a l’entrada de la piscina. El conflicte s’ha produït quan una de les bandes de jubilats anomenada Latin Tossalet Iaios”, ha enviat a 4 dels seus membres a guardar lloc per a la resta d’integrants de la banda, ja que s’han assabentat que l’accés estaria limitat a l’aforament del recinte. La taquillera ha insistit a explicar-los amablement que no era possible guardar lloc a ningú, i els iaios s’han començat a posar agressius. Un dels operaris de manteniment de la piscina, Jordi Matamala, n’ha estat testimoni presencial: “Ha estat molt fort. Un d’ells s’ha excitat tant, que se li ha sortit la dentadura postissa de la boca i tot. Al final hem aconseguit calmar-los amb una mica de menjar gratis. Atrau els jubilats com la mel atrau les mosques.”

La calma però, no ha durat gaire, ja que poc després han arribat els Hell Iaios de Casampons i han començat una baralla amb els Latin Tossalet Iaios”. Les dues bandes de jubilats volien la millor zona d’ombra i han decidit estomacar-se per a veure quina de les dues bandes de “vells macarres se la quedava. Finalment, la baralla s’ha saldat amb dues dentadures postisses perdudes, quatre ulleres trencades i diversos atacs de ciàtica, motiu pel qual han acabat decidint que seria millor resoldre les seves diferències jugant a la botifarra.

Pel que fa a la ciutadania en general, ha aplaudit la decisió del consistori. Tret d’algun ranciot garrepa” que ja havia comprat l’abonament de temporada per a estalviar-se quatre duros, que s’ha cagat en la mare que va parir l’alcaldessa, el regidor d’esports i l’equip de govern en general. Ara mateix també es deu estar cagant en la mare que ens va parir a nosaltres, sobretot tenint en compte que ja vam publicar un article pràcticament idèntic l’any passat, però la veritat és que ens importa ben poc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *