La Guàrdia Civil continua reforçant la caserna de Berga amb una cúpula d’energia i mines antipersones

La caserna de la Guàrdia Civil lluïa així de segura aquest matí.

La Guàrdia Civil va reforçar “per seguretat” la caserna que hi ha a Berga, col·locant diverses tanques de ferro i plàstic que rodegen el recinte. Les tanques, que ocupen part de la vorera per on passen els vianants, van despertar un cert malestar entre l’Associació de Mares i Pares de l’Escola de Santa Eulàlia, que veuen afectat el seu dia dia, ja que l’escola disposa de poques places d’aparcament i moltes famílies van a l’escola a peu.

Tot i això, la Guàrdia Civil ha cregut convenient continuar blindant la caserna. Avui ha aparegut una cúpula que rodeja tota la caserna, protegint-la de possibles atacs aeris, i un cartell que adverteix de la instal·lació de mines antipersones a tot el perímetre. El servei de premsa de la Guàrdia Civil no ha volgut donar més informació sobre aquest incomprensible blindatge i asseguren que es tracta d’una qüestió interna de la caserna berguedana. Sobre el fet de si s’ha demanat o no permís per ocupar la vorera amb tanques, l’espai aeri amb una cúpula d’energia i la carretera amb mines antipersona, tampoc s’han volgut pronunciar.

L’Ajuntament ha exigit la retirada immediata de totes les mines, però segons ha pogut saber Berguedà Online, els agents de la Guàrdia Civil no s’atreveixen a sortir de la caserna, ja que no van prendre nota d’on les instal·laven i ara no recorden exactament on són.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *