La Guàrdia Civil requisa les urnes a la Funerària de Berga


La funerària de Berga s’ha vist obligada a substituir les urnes per llaunes de sopa de tomaquet per a continuar treballant.

Agents de la Guàrdia Civil han sortit pocs minuts després de dos quarts de nou del matí de la Funerària Ferran, a Berga, després d’efectuar-hi una inspecció a consciència. L’operatiu de la benemèrita ha requisat un total de 32 urnes que han trobat a l’interior de l’edifici.

Segons la versió que ha donat l’advocat de l’empresa, Igor Mortis, el personal de la funerària ha insistit a intentar fer entendre als agents que aquestes no són les urnes que estaven buscant, però la Guàrdia Civil ha preferit curar-se en salut i les ha requisat igualment. També s’han emportat un parell de taüts que feien pinta d’estar tractats amb algun tipus de vernís anticonstitucional.

En declaracions a Berguedà Online, l’advocat de la funerària ha explicat que intentaran continuar donant servei amb tota la normalitat possible: _Nosaltres continuarem oferint el servei de cremació amb normalitat, però donades les circumstàncies, ens veiem obligats a entregar les cendres dels difunts en llaunes de sopa de tomàquet. Almenys fins passat el dos d’octubre. Les urnes costen una pasta i ja ens han advertit que si en comprem més, ens les tornaran a requisar…


Autor: Redaccio

Comparteix aquest post amb

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *