La Mare de Déu de Queralt acusa la Moreneta d’abusar del solàrium

 

MORENETA-VS-QUERALT
Experts en teologia asseguren que La Moreneta i la Verge de Queralt podrien acabar a hòsties.

La Mare de Déu de Queralt viatjarà aquest cap de setmana a l’Alguer, acompanyada de la Moreneta de Montserrat.

A dos dies per al viatge, la tensió entre les dues verges s’ha fet evident aquest matí, quan en una roda de premsa, la Mare de Déu de Queralt ha acusat La Moreneta d’abusar del solàrium: “aquest color de pell tan fosc no és natural. Es veu de quatre hores lluny que abusa dels rajos UVA. No vull ser ocell de mal averany, ni ficar-me on no em demanen, però els excessos s’acaben pagant. Al final agafarà un mal lleig!”

La resposta de la Moreneta no s’ha fet esperar. Acusa a la verge de Queralt de ser racista: “El que li passa a aquella pagesota racista és que té enveja perquè no sóc com tota la resta de verges. Assumim-ho. Sóc negra. Ni Moreneta, ni senyora de color, ni cap altre eufemisme de pa sucat amb oli collons. Sóc negra i catalana. I que passa? “

L’historiador Ramon Felipó ha recomanat que les verges viatgin per separat i ha tret importància al tema: “Es tracta d’una simple i típica lluita d’egos, amb l’agreujant de la clàssica rivalitat Berga – Manresa. Al cap i a la fi, una Mare de Déu no és tan diferent d’una estrella del rock. Quan sonin els aplaudiments, tot tornarà al seu lloc.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *