La Mare de Deu de Queralt està embarassada

mare-de-deu
Imatge de la Mare de Deu de Queralt

La mare de Deu de Queralt està embarassada. El Rector de Queralt, mossèn Barniol, explica que “He fet arribar a la verge el meu malestar per la situació, però es tanca a la seva capella, posa la música alta i no vol ni sentir parlar del tema…”

Des de feia setmanes que en arribar la nit, es podien sentir sorolls i gemecs que venien de la capella. Mossèn Barniol ha explicat que “al principi no en vaig fer cas, perquè pensava que era alguna parelleta d’adolescents que venia a enrotllar-se a l’ombra de la capella i vaig deixar-ho passar. Soc un mossèn modern jo…” Però passades unes setmanes, el rector va començar a sospitar que la Mare de Deu podria tenir un amant. “Estava rara i distant. Em vaig adonar que sovint al matí no volia esmorzar i tenia ganes de vomitar, així que li vaig demanar que es fes un test d’embaràs. Després d’una discussió molt forta, va accedir a fer-se el test i ha sortit positiu…”

El Vaticà no s’ha pronunciat oficialment, però se sap que la noticia ha provocat un gran malestar a Roma, sobretot perquè amb la nova llei de l’avortament, tot apunta a que l’haurà de tenir. Mossèn Barniol ha explicat que “Es molt fort. Com li direm quan neixi? El fillastre de Deu? El Germanastre de Crist nostru Senyor? El Bastard del sagrat cor? No vull ni pensar-hi…”

La Verge, de moment guarda silenci i no està gens clar qui es el pare de la criatura, tot i que el rector apunta que “Si hem de fer cas dels antecedents, jo apostaria per l’Esperit Sant.” Fonts extraoficials, afirmen que el pare de la criatura podria ser un veí de Berga a qui s’ha vist rondant per les capelles, però fins al moment no s’ha confirmat cap de les teories. Caldrà esperar a que la Verge trenqui el silenci.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *