La neu deixa 4000 usuaris sense llum, però la pagaran igual

Les fortes nevades han provocat talls al subministrament elèctric, però el subministrament de factures seguirà intacte.

La intensa nevada que des de diumenge a la tarda afecta el Prepirineu ha deixat sense subministrament elèctric 4.000 usuaris de l’alt Berguedà i de la Cerdanya.

Endesa assegura que ha mobilitzat a 32 equips, per a restablir el servei com més aviat millor però segons han explicat, els importants gruixos de neu dificulten l’accés a les línies avariades i la cosa es podria allargar. El que no han aclarit és si aquests equips mobilitzats són de futbol o de basquet.

A municipis com Saldes, Vallcebre o Gósol estan sense llum des de dilluns al matí, però tot i el compromís de la companyia elèctrica de solucionar-ho “de seguida que puguin”, han demanat paciència als usuaris i els han advertit que si esperen un descompte a la factura, el poden esperar asseguts: _No en volem ni sentir parlar de descomptes! Ans al contrari! Ves que no els cobrem la reparació i tot a aquesta colla de pagesots morts de gana. Que faran, demandar-nos? Que ho provin si s’atreveixen. I als usuaris que no s’han vist afectats, avisats queden: a callar com putes. A la primera mostra de solidaritat, us tornem a apujar la factura…

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *