La OMS adverteix que La Patum també és cancerígena

DESESPERAT
“Si no t’acabes l’escudella, vindrà la OMS i la declararà cancerígena”

Aquest matí, sense que la societat Berguedana hagi tingut temps d’aixecar cap del cop durissim que ha suposat haver d’assumir que el bacó i l’embotit son carcinogens, l’Organització Muncial de la Salut (OMS) ha tornat a embestir fort amb una altra noticia bomba; i aquest cop ho ha fet allà on ens fa més mal: La Patum també provoca cancer.

Els doctors de la OMS han explicat que en l’informe sobre els riscos potencials de la festa berguedana per excel·lència salten totes les alarmes: “Són cinc dies d’ingesta continua de fritanga i consum desmesurat d’alcohol, es dorm poc i malament i es respiren quantitats desorbitades de fum. És més perillós anar La Patum de Berga que injectar-se el bacó en vena o fumar-se un porro de carn vermella.”

Però la tragèdia no acaba aquí. Des de la OMS asseguren que “si només fos el càncer rai. També pot provocar bronquitis, cirrosis, diabetis i el síndrome de Dwayne Johansson tercer, que no acabem de saber que és exactament, però té molt mala pinta.”

L’ajuntament de Berga ha publicat una nota de premsa que reproduïm íntegrament a continuació: “Que vagin a prendre pel cul. La OMS si que és carcinògena. Escopim a la cara de tota aquesta colla de xarlatans mata-sans.” També han convocat un ple extraordinari per aquesta nit i l’alcaldessa Montse Venturós ja ha anunciat que la CUP presentarà una moció per a declarar a la OMS “Organització non grata”. El ple estarà obert al públic i hi haurà un piscolabis, amb bacó, botifarra, pernil i d’altres perillosos carcinògens que s’han consumit tota la vida sense preocupació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *