La paritat arriba a Berga: Aquest any celebrarem “El Patum”


PATUM

La principal diferencia entre “El Patum” i “La Patum” és l’article que s’utilitza davant del nom. Bé això i que “El Patum” sona com sortit de la boca de Johan Cruyff.

La paritat torna a estar d’actualitat aquests dies, després que l’ajuntament de València decidís instal·lar uns nous semàfors on l’ideograma de colors que s’hi pot veure, llueix una faldilla. És per això que el govern de la CUP ha decidit posar fil a l’agulla per a posar-se al dia en aquest tema.

El regidor d’Urbanisme i sostenibilitat, Oriol Camps, ha explicat que Berga no seguirà l’exemple de València: “No creiem que l’assumpte de posar ninots amb faldilla sigui el millor exemple pel que fa a paritat. Que passa? Que les dones no porten pantalons? A més amb el temps que fa a Berga, ens podrien confondre amb una regió d’Escòcia…”

Tot i així, l’ajuntament mourà fitxa i l’alcaldessa Venturós ja ha explicat quina serà la primera mesura que es prendrà en aquest sentit: “Aprofitant que aquest any hi ha dues Patums, li canviarem el gènere a la del Centenari. Així que aquest any tindrem “El Patum” i “La Patum”. Si això no és paritat, que baixin Marx i Engels i ho vegin…”


Autor: Redaccio

Comparteix aquest post amb

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *