La paritat arriba a Berga: Aquest any celebrarem “El Patum”

La paritat és sens dubte una de les assignatures pendents a les institucions. És per això que el govern de la CUP ha decidit posar fil a l’agulla per a posar-se al dia en aquest tema.

El regidor d’Urbanisme i sostenibilitat, Oriol Camps, ha explicat que Berga no seguirà l’exemple de València, on l’ajuntament ha instal.lat uns semàfors on l’ideograma de colors que s’hi pot veure, llueix una faldilla, però si que pensen moure fitxa per a posar-se al dia en aquest tema: “No creiem que l’assumpte de posar ninots amb faldilla sigui el millor exemple pel que fa a paritat. Que passa? Que les dones no porten pantalons? A més amb el temps que fa a Berga, ens podrien confondre amb una regió d’Escòcia…”

Així doncs, l’ajuntament mourà fitxa i l’alcaldessa Venturós ja ha explicat quina serà la primera mesura que es prendrà en aquest sentit: “Aquest any tindrem “El Patumen comptes de “La Patum”. I a partir d’ara cada any li canviarem l’article. Si això no és paritat, que baixin Marx i Engels i ho vegin…”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *