La Patum tindrà un nou patrocinador

ALIGA-CACAHUETS
“Eagle Snacks” nou patrocinador de l’àliga de la Patum

L’Ajuntament de Berga, ha anunciat aquest matí un acord amb la coneguda empresa multinacional “Eagle Snacks”, mitjançant el qual la popular marca patrocinarà la comparsa de l’àliga durant els pròxims cinc anys.

L’Alcalde de Berga Juli Gendrau, ha explicat que “està previst que “Eagle Snacks pagui a l’ajuntament de Berga 150.000 euros durant els pròxims 5 anys. Es gairebé el triple del que paga Estrella Damm per patrocinar la festa sencera. I a canvi, només haurem de substituir la corona de l’àliga, per una reproducció feta a mida d’una llauna de cacauets amb mel Eagle.”

Des de l’oposició han criticat durament aquest acord de patrocini. Ermínia Altarriba, del grup Impuls ha dit que “es un acord indigne. L’àliga simbolitza valors com importants com la pau i la justícia. A l’Alcalde Gendrau li hauria de caure la cara de vergonya. Ens han ben tangat! Jo no l’hagués venut per menys de 175.000 euros, i això sent molt generosos…”

Però l’alcalde Gendrau ha respost amb contundència a les critiques: “es molt fàcil criticar les decisions del consistori, però s’ha de tenir en compte que estem endeutats fins a les celles i d’alguna banda hem de treure els quartos. I aquesta no es la única mesura impopular que ens veiem obligats a prendre: aprofito per anunciar que aquest any els salts de nans nous comptaran només amb dos nans. Hem de reduir despeses com sigui, així que els altres dos jugaran cedits a l’Aquelarre de Cervera les tres pròximes temporades, com a patges del mascle cabró.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *