La piscina de Berga tindrà un “paki” fins que hi hagi nova empresa al bar

PAKI-BIRRA
Tu quiere servesa, bier, amigo?

La piscina municipal de Berga va obrir les portes el passat 24 de juny, com cada any, i estarà oberta fins al dia 11 de setembre.

Les últimes setmanes s’ha fet palpable la preocupació ciutadana pel servei de bar, ja que l’empresa que el gestionava només oferirà servei fins al 30 de juny, moment en què acaba la concessió que tenien. A partir de llavors, caldrà realitzar un nou procés de licitació per a establir una nova empresa adjudicatària del servei que es podria allargar mesos, deixant sense servei de bar als banyistes berguedans.

L’equip de govern, conscient que, si deixa als berguedans sense cervesa a la piscina, no tornarà a guanyar unes eleccions en la puta vida, ha anunciat que vetllarà perquè no faltin els subministres als banyistes. La regidora d’esports, Mònica Garcia, ho ha explicat així a Berguedà Online: _Hem llogat un senyor pakistanès que es passejarà alegrement per la piscina amb una nevereta al crit de “Servesa, bier, amigo!”. A més, matem dos ocells d’un tret aquí, perquè era qüestió de temps que n’aparegués un. Millor tenir-lo assegurat i cobrant un sou decent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *