La policia local prohibirà l’entrada d’idiotes i borratxos a la plaça de La Patum

Berga vol reduir el consum d’alcohol, especialment entre els més joves, durant les festes de Patum. La Policia Local de Berga ha anunciat aquest divendres en roda de premsa que es prohibirà l’entrada a la plaça als borratxos, que sempre acaben fent nosa. En aquest sentit, i segons ha explicat a aquest mitjà sergent Fina Vizuete, es reforçarà la seguretat durant tota la festa, i es realitzaran tests d’alcoholèmia en tots els accessos a la plaça. També és realitzaran tests psicotècnics per a evitar l’entrada d’idiotes, encara que no vagin torrats.

“Hi ha gent que no caldrà ni que faci el test psicotècnic a l’entrada, perquè ja sabem que són profundament subnormals. S’encarreguen durant tot l’any de demostrar-ho…, ha declarat Vizuete.

Aquesta nova manera de fer, podria donar-nos una imatge de la Patum inèdita, amb molt poca gent a la plaça. Així ho ha explicat la regidora de Patum, Mònica Garcia: _Els que aconsegueixin entrar, s’ho passaran d’allò més bé. Saltaran amples. Es tracta d’una estimació, però si aconseguim deixar fora els goril·les agressius, els borratxos que amb prou feines s’aguanten drets, els fantasmes perdonavides, els ultraberguedans filo-xenòfobs que només viuen per a cridar “Oh no, pixapins” i la resta d’imbècils recalcitrants, no creiem que quedin més de 50 persones a la plaça.

One thought on “La policia local prohibirà l’entrada d’idiotes i borratxos a la plaça de La Patum

  • 06/06/2017 at 00:34
    Permalink

    Pues encara que sembli mentida, no es salva ni el tato…ho dic per experiència. Per aver viscut dins de les esferes més íntimes dels salt de plens, que als primers que li tenen de fer les proves es als nans i gegants i capgrossos….. I és veritat al cap de munt no faltarà ni que es vegi li, saltaran la policia local i els mossos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *