La Policia Nacional i la Guàrdia Civil no van atrevir-se a carregar a Berga


Aquesta cara se’ls va quedar als agents quan van descobrir que els destinaven a reprimir el Berguedà.

Lamentablement, la violenta resposta de l’estat al referèndum de l’1 d’Octubre es va viure a bona part del territori. Al Berguedà, la jornada es va viure sense incidents.

Con todos los respetos, ministro, però a Berga va a ir a cargar su puta madre.” Així comunicaven els agents Policia Nacional i la Guàrdia Civil la seva decisió de no trepitjar la nostra comarca en la jornada d’ahir. Una de les fonts imaginàries de Berguedà Online, va poder parlar amb un dels agents: _El ministro está pirado si se cree que vamos a ir a la cuna del independentismo radical sin tanques. Una cosa és apalear abuelas rojillas y otra muy distinta, jugarse el tipo con esa panda de animales. Si fuera un tebeo de Asterix i Obelix, ellos serian los galos y nosotros los Romanos. Y nunca acaba bien para los Romanos

Tant l’Alcaldessa, Montse Venturós, com la resta de representants polítics de la ciutat, han celebrat que no hi hagi hagut violència. Entre els berguedans que durant tot el dia van protegir els col·legis electorals, la sensació era agredolça. Un dels manifestants ho explicava així, ahir al vespre a Berguedà Online: _Per una banda, està bé que la cosa hagi estat tranquil·la. Però per l’altra em sento discriminat. Som tan pacífics i bona gent com els de Sant Julià de Ramis. Almenys un parell d’hòsties, ens les mereixíem, no?

 


Autor: Redaccio

Comparteix aquest post amb

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *