La regidora de Cultura estrena nova imatge

La regidora de cultura, Mònica Garcia, amb el seu nou look.

La CUP és la gran incògnita de cara a les pròximes eleccions municipals. Ara com ara, absolutament ningú sap qui formarà part de la llista Cupaire als pròxims comicis i ells mateixos són conscients que van tard. Convergència ja fa dies que ha començat la seva campanya, amb la candidatura de Junts per Berga, encapçalada per Jordi Sabata. ERC, ja fa mesos que va substituir Ermínia Altarriba per Ramon Camps. ICV repetirà amb Joan Torres, perquè segons ha pogut saber aquest mitjà, diuen que “total, de perdidos al rio” i de la resta de partits, no se’n sap gran cosa, però és que, sincerament, tampoc pinten massa res…

Per aquest motiu, amb plena consciència que necessiten aparèixer als mitjans com sigui, la regidora Mònica Garcia ha decidit agafar el toro per les banyes i presentar un “new look” molt atrevit. García ha aparegut en l’últim acte públic, vestida amb un jersei de lleopard, el nas pintat de negre i uns adorables bigotis de gat.

La regidora ha confirmat que continuarà vestida així fins que el partit tingui quelcom important a anunciar: _Algú havia de fer quelcom si no volem que el Sabata se’ns mengi amb patates. Abans que algú aprofiti per a tirar-me merda, m’agradaria aclarir que el jersei és de polièster eh? Res de pells d’animals. Per últim, m’agradaria demanar a l’assemblea que estigui a l’altura del meu sacrifici i espavili a l’hora de presentar llista, que tinc la pell delicada i no em vull haver de pintar el nas gaires dies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *