La ressaca Patumaire dura 8 dies de mitjana

PATUM
Així és l’interior del crani d’un Berguedà el dilluns després de Patum.

Ja fa 4 dies que s’ha acabat la Patum. Durant tota la setmana, milers de Berguedans pronunciaran frases com “si us plau, mateu-me, no vull patir més”, “criogenitzeu-me i no em desperteu fins a la propera Patum” i la més certa i habitual de totes entre els que hem superat la línia vermella dels trenta anys. La clàssica: ” ja no tenim edat per a fotre aquests excessos…”

Així i tot, el món no es para per a ningú i si és cert que alguns afortunats han pogut agafar vacances, també ho és que són molts els Berguedans i Berguedanes que han hagut d’anar a treballar tot i estar fets una autèntica merda després de cinc dies de bogeria. Aquests pobres diables, entre els quals s’inclou el redactor en cap d’aquesta publicació es pregunten: quants dies dura la ressaca Patumaire?

És per això que en el nostre afany de servei públic i amb la ferma voluntat de respondre aquesta pregunta, hem intentat emprendre un estudi exhaustiu sobre el tema per a aclarir-ho d’una vegada per totes. A l’hora de la veritat no ens hi hem vist amb cor, així que hem decidit tirar de morro i dir que dura aproximadament vuit dies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *