La Sailfish desplaça el mercat setmanal dels dissabtes a Cal Rosal

prohibit-circular
Circular amb normalitat està sobrevalorat. Ara el que es porta és liar un bon sidral circulatori.

La Sailfish Half Triatló Berga, que s’ha consolidat com una cita indispensable per a bona part dels amants de l’esport extrem de la comarca, celebra aquest cap de setmana a Berga una nova edició . Una cursa en què s’han inscrit 801 persones: 201 triatletes, 396 ex-politoxicòmans que, passats els 30, han canviat l’addicció a la droga per l’addicció a l’esport (amb la ferma i absurda convicció que això esborrarà del mapa els seus anys d’excessos i mala vida) i 204 flipats sedentaris, que les passaran més putes que Caín i faran autèntica llàstima, però s’han apuntat igual perquè està de moda.

Com cada any, la cursa provocarà importants alteracions del transit. Divendres i dissabte, no es podrà estacionar a la zona del passeig de la Indústria i la plaça Viladomat. Les terrasses dels bars d’aquesta zona i el mercat setmanal dels dissabtes, s’hauran de desplaçar fins a Cal Rosal, per a no molestar als corredors.

Les alteracions més destacables, però, arribaran diumenge: a partir de les vuit del matí, tots els accessos a la ciutat quedaran tallats i només es podrà entrar i sortir de Berga amb helicòpter o globus aerostàtic. Pel que fa a la circulació, queda terminantment prohibit l’ús de vehicles motoritzats a tot el terme municipal fins a la finalització de la cursa. Amb bicicleta o a peu sí que es podrà circular, sempre i quan es porti mallot i calçat esportiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *