La Vella dels Nans Nous podria saltar amb lentilles.

VELLA-LENTILLES
La vella vol unes ulleres de marca.

El Patronat de la Patum ha decidit mantenir durant aquesta propera Patum, les ulleres que es van recuperar per a la Vella dels Nans Nous amb motiu del 125è aniversari de la comparsa.

La iniciativa, que va tenir molt bona acceptació entre els patumaires la patum passada, no ha fet ni punyetera gràcia a la Vella: “No penso tornar a saltar amb aquesta puta merda sobre el nas. És veu de quatre hores lluny que són de plasticot! Que em comprin unes lentilles! I si volen que salti amb ulleres, que em comprin unes Ray-Ban! O com a mínim unes de l’Aflellou!”

Des de l’ajuntament, la regidora de Patum, Mònica Garcia, ha assegurat que: “De comprar unes Ray-Ban no en vull ni sentir parlar. No tenim pas pressupost. De comprar-les a l’Aflellou podem parlar-ne, però la muntura haurà de ser de les baratetes, per anar bé d’aquestes que te’n donen dues al preu d’unes.”

Des del patronat han proposat a l’ajuntament que sigui Estrella Damm, patrocinador de la festa, qui pagui les ulleres de la Vella, però la regidora Garcia ha descartat aquesta possibilitat: “tenint en compte que estem a finals de novembre i encara no hem vist ni un duro del que havien de pagar del concert de dissabte de Patum de l’any passat, no em sembla la millor de les idees. Qualsevol dia se’ns pot presentar un cobrador del frac pagat per les bandes a la porta de l’ajuntament…”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *